Veelgestelde vragen

Bezorging

Laten bezorgen?

Om het je makkelijk te maken, vullen we bij een nieuwe bestelling alvast je adres in als bezorgadres. Natuurlijk kun je dat adres aanpassen en je bestelling laten bezorgen op je werk, bij vrienden of bij familie. Voeg dan bij het controleren van je gegevens een ander adres in. We zorgen er dan voor dat je bestelling op de juiste bestemming terecht komt.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je voor half vijf 's middags bestelt, dan wordt je bestelling op doordeweekse dagen dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen op zaterdag & zondag zullen meegaan met die van maandag.

Ontvang ik meldingen wanneer mijn bestelling is verstuurd?

Jazeker! Zodra de zending is aangemaakt ontvang je direct bericht via de e-mail. Tijdens het verzendproces word je rechtstreeks door de vervoerder op de hoogte gehouden wat betreft de status van het pakket. Je kunt je pakket makkelijk volgen middels Track & Trace en het verwachte bezorgmoment inzien.

Wat is de levertijd?

De levertijd van je pakket is over het algemeen vastgesteld. Echter kunnen uitzonderingen, zoals feestdagen, én ad hoc vertragingen bij de vervoerder, ertoe leiden dat er ietwat vertraging ontstaat. Ligt je bezorgadres in een afgelegen gebied? Houd dan rekening met minstens één werkdag extra.

1 werkdag
Nederland
België
Duitsland (Westerlijk gedeelte)
Luxemburg

2 werkdagen
Waddeneilanden (NL)
Duitsland (overig)
Frankrijk
Monaco
Verenigd Koninkrijk 
Polen
Oostenrijk 

3-4 werkdagen
Estland
Finland
Hongarije
Spanje
Portugal

NB: Binnen Nederland en België geldt de zaterdag ook als bezorgdag. Staat jouw bestemming niet in bovenstaand overzicht? Neem contact op met de klantenservice en wij kijken met je mee!

Hoe vind ik snel een artikel?

Je kunt een artikel zoeken via onze zoekbalk rechts bovenaan:

1) Vul een term in.
2) Specificeer eventueel de categorie (bijv. tenten).
3) Klik op zoeken.

Wat zijn de verzendkosten voor retourzending?

De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Betalingen

Welke betaalmethoden zijn er?
  • iDEAL
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Sofort Banking
  • Overboeking
  • PayPal
  • Paysafecard
  • KBC-CBS-betaalknop
  • Belfius Direct Net
Kan ik een bestelling annuleren?

Als je voor half vijf 's middags bestelt, dan wordt je bestelling op doordeweekse dagen dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen op zaterdag & zondag zullen meegaan met die van maandag.

Hoe snel word ik terugbetaald na annuleren?

Zodra wij je annuleringsverzoek hebben verwerkt, geldt een terugstorttermijn van 14 kalenderdagen.

Ruilen

Mag ik mijn artikel(en) ruilen?

Ja, dat mag wanneer het artikel incompleet, beschadigd of defect is 7 dagen na aankomst van het pakket. Dat kan kosteloos binnen de garantieperiode.

Retourneren

Mag ik mijn artikelen(en) retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren dien je altijd je bestelnummer te vermelden, zodat wij de retour snel en correct kunnen afhandelen.

Bij aankoop van producten online heb je de mogelijkheid zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, kun je het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk – in originele staat en verpakking aan ons retourneren. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen alleen de verzendkosten van de retour voor eigen rekening.

Verkeerd of defect artikel ontvangen

Mocht u onverhoopt een defect of verkeerd product ontvangen hebben kunt u dit melden via team@mooiys.com De eventuele verzendkosten voor het terugsturen zijn voor onze rekening.

Je aankoopbedrag
Je aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 kalenderdagen terugbetalen. Evenals de te maken verzendkosten bij het retourneren, indien de fout bij ons ligt.

Retouradres
Je kunt je artikelen retour sturen via het retourformulier.

Garantie

Wat zijn de reparatiekosten voor mijn artikel?

Binnen de garantievoorwaarden hoef je niets te betalen. Als de schade toch buiten de garantie valt, krijg je een prijsopgave vóór de reparatie wordt uitgevoerd. Die kun je altijd weigeren. Bij akkoord proberen we het artikel zo snel mogelijk te repareren.

Heb ik bij Mooiys.com garantie op mijn artikelen?

Ja, vanaf het moment dat je het artikel hebt aangeschaft, dan zit er een garantie op van 1 jaar. Bij mooiys.com geldt je factuur als garantiebewijs.